Zdroj mladosti Al Pacina? O 40 rokov mladšia priateľka! V bikinách

Argentínska tmavovláska Lucila Sola žije po boku slávneho herca od roku 2009. A spoločne si užívajú život.

03.05.2017 11:00
debata

Komu by sa chcelo starnúť po boku sexi mladice? Al Pacinovi rozhodne nie! 77-ročný herec si pred pár dňami vychutnával dovolenku v Mexiku, po jeho boku sa pohybovala 38-ročná Lucila Sola, jeho dlhoročná priateľka.

Al Pacino a jeho priateľka Lucila Sola v... Foto: Profimedia
Al Pacino Al Pacino a jeho priateľka Lucila Sola v letovisku Tulum v Mexiku.

Zatiaľ, čo oscarový herec zamieril do vody v čiernom tričku, jeho priateľka mala na sebe biele bikiny. Nielen tie, ale najmä pohľad na sexi telo svojej priateľky ho k nej viditeľne priťahovali. Na súši, ale aj vo vode ju neustále bozkával. A ona si jeho pozornosť vychutnávala.

Hoci Pacino nebol nikdy ženatý, s herečkou Beverly D’Angelo má dve deti, 17-ročné dvojičky Antona Jamesa a Oliviu Rose. Okrem toho má ešte 27-ročnú dcéru, jej matkou je jeho niekdajšia priateľka, Jan Tarrant, učiteľka herectva.

Herečka Lucila Sola sa narodila v Buenos Aires, neskôr sa presťahovala do USA. Vo vzťahu s Al Pacinom je od roku 2009. A hoci médiá priniesli množstvo správ o ich rozchode v roku 2015, všetky sa ukázali ako nepravdivé. Párik je spolu viditeľne šťastný, práve na spoločnej dovolenke v Mexiku herec oslávil svoje 77. narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #Al Pacino

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...