Ploché bruško, zvodný dekolt! Áno, Longoria patrí do bikín

Eva Longoria musí, ako mnoho jej slávnych kolegýň drieť, aby svoju postavičku mohla bez obáv ukazovať nielen na pláži, ale aj na titulkách magazínov.

12.05.2017 00:00
debata

No ako prezradila v rozhovore pre júnové vydanie časopisu Health, cvičenie jej radosť nespôsobuje. Skôr naopak. „Necvičím rada. Skôr mám rada ten pocit, ktorý príde po tréningu. Vždy pred cvičením si želám, aby môj tréner neprišiel,“ prezradila niekdajšia hviezda seriálu Zúfalé manželky.

Eva Longoria na titulke magazínu Health. Foto: Health magazín
Eva Longoria Eva Longoria na titulke magazínu Health.

Ďalej 42-ročná Longoria povedala, že s manželom, mediálnym magnátom Josém Bastonom, sa snažia jeden druhého motivovať k cvičeniu. „Mojou motiváciou je pohár vína na konci dňa. Vždy si hovorím: ‚Eva, ak chceš pohár vína, musíš urobiť najskôr toto…‘.“

Čo sa stravy týka, ona aj jej manžel skúšali byť vegánmi. „Páčilo sa nám to. Vo veľkých mestách to ide ľahko, L.A. je priam rajom pre vegánov.“ Občas si síce ešte doprajú rybu, ale ako povedala, červené či hydinové mäso nejedli od januára.

Z titulky magazínu sa Longoria usmieva oblečená vo farebných bikinách, vlasy má rozpustené a plecia jej zakrýva červený svetrík.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #tréning #Health

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...