Prsia, zadočky, bez hanby naostro - toto sú najslávnejšie nahé šaty hviezd!

Žiadne nohavičky, žiadne podprsenky a rozparky také vysoké, že už sa im snáď ani nedá hovoriť rozparok, ale rozpárané šaty.

15.05.2017 00:00
debata (4)
Modelka Kendall Jenner v odvážnej kreácii La... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Modelka Kendall Jenner v odvážnej kreácii La Perla Haute Couture. Modelka Kendall Jenner v odvážnej kreácii La Perla Haute Couture.

Ako by sa nosenie prakticky ničoho stalo pre niektoré celebrity novým odevným trendom, napísal spravodajský server news.com.au, ktorý toto tvrdenie bohato doložil obrazovým materiálom.

„Nahé“ šaty zvyčajne volia tie hviezdy, ktoré chcú na červenom koberci upútať a ukázať všetky svoje vnady. Ešte pred tým, než sa počas prvomájového pondelka na newyorskej charitatívnej akcii MET Gala ukázali takmer v Evinom rúchu supermodelky Kendall Jenner (v kreácii módneho domu La Perla) a Bella Hadid (v priliehavom nohavicovom overale Alexandra Wanga), mnohé celebrity predviedli veľa vlastnej kože skrytej len chatrnou zásterkou módneho výstrelku.

Jennifer Lopez počas odovzdávania Billboard...
Speváčka Madonna v kreácii Givenchy Couture.
+20Hudobník John Legend vzal na vyhlásenie...

Šaty Kendall Jennerovej vyvolali spomienku na inú známu „nahú“ róbu – šaty z krúžkovej pleteniny a retiazok, ktoré si v roku 1998 obliekla Rose McGowan na odovzdávaní hudobných cien MTV, kam išla so svojím vtedajším partnerom, spevákom Marilynom Mansonom.

O štyri roky skôr upútala pozornosť Liz Hurley v dnes už kultových šatách od Versaceho zopnutých na boku zatváracími špendlíkmi, ktoré však dnes s ohľadom na neskoršie výstrelky jej nasledovníčok pôsobí takmer konzervatívne.

Speváčka Rihanna v trblietavých sieťovaných... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Rihanna Speváčka Rihanna v trblietavých sieťovaných šatách Adama Selmana.

To platí napríklad pre modelku Victoria 's Secret Irinu Shaykovú, ktorá si minulý rok vzala veľmi odhaľujúce šaty (a žiadnu spodná bielizeň) na večierok po odovzdávaní Oscarov. Alebo Rihannu, pre ktorú je nosenie prakticky ničoho takmer obchodnou značkou, ako dokázala v roku 2014 na cenách Council of Fashion Designers of America (CFDA) v šatách tak priesvitných, ako by ani žiadne nemala.

„Sú hrozne odhalené,“ povedal vtedy serveru Style.com Rihannin štylista Mel Ottenberg. „Ja neviem, či je to šokujúce – som stále s ňou, a tak mám šokové čidlo už dávno vyradené z prevádzky. Povedal som jej, že podľa mňa bola ona na podobné šaty zrelá už dávno – a ja som nebol. Z nás dvoch som ten prúdernejší, kto sa snaží držať krok,“ dodal.

Modelka Chrissy Teigen počas vyhlásenia cien... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Chrissy Teigen Modelka Chrissy Teigen počas vyhlásenia cien American Music Awards 2016.

Jennifer Lopez nie je vo svojej koži, kým jej nie je vidieť čo najväčšiu časť. Či už odhaľuje brucho, aspoň časť zadočku alebo chrbát, nezdá sa, že by s narastajúcim vekom plánovala akokoľvek brzdiť – aj keď už za tri roky oslávi päťdesiat.

Pôvodne detská hviezdička Miley Cyrus aka Hannah Montana oslávila prechod do dospelého sveta fázou, keď bola v podstate úplne nahá. A zdá sa, že zo všetkých módnych doplnkov ju najviac bavili traky.

Modelka časopisu Sports Illustrated Chrissy Teigen povýšila „nahé“ šaty na novú úroveň, keď si na minuloročné odovzdávanie hudobných cien American Music Awards nevzala spodnú bielizeň, čo bolo viac než jasné pod čiernymi šaty dramaticky rozstrihnutými až do výšky hrudníka, ktoré vzdali česť spomínanej zošpendlenej róbe Liz Hurleyovej jedným ležérne umiestneným zatváracím špendlíkom.

„Ospravedlňujem sa všetkým, komu mohol psychicky alebo fyzicky uškodiť pohľad na moju buchtičku,“ zažartovala Teigen na Instagramu.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #nahota #popularita #zoznam #trend #priehľadné šaty #celebrity #rozparok

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...