Šantil vo vlnách so sexi snúbenicou. Ona bez bikín, veselo hore bez

Fanúšikovia amerického futbalu dobre poznajú meno Johnnyho Menziela. Tento americký športovec je síce občas zlý chlapec, ale nedávno zaujal aj svojou láskou. A sexi partnerkou.

16.05.2017 00:00
debata (1)
zväčšiť Hráč amerického futbalu Johnny Manziel si... Foto: Profimedia
Hráč amerického futbalu Johnny Manziel si užíval so svojou snúbenicou Bre Tiesi na pláži v Miami. Hráč amerického futbalu Johnny Manziel si užíval so svojou snúbenicou Bre Tiesi na pláži v Miami.

Na pláži v Miami zachytili paparazzovia 24-ročného quarterbacka vo vlnách, ako šantí so svojou snúbenicou Bre Tiesi. Modelka, ktorá v minulosti pózovala odhalená v pánskych magazínoch, sa neostýchala ani tentoraz. Na pláži zhodila vrchný diel bikín a skočila do vĺn hore bez (necenzurované foto tu). Menziela to nepochybne potešilo.

Ba čo viac, Tiesi nezostala sama. V morských vlnách šantila spoločne s ďalšími dvoma kamarátkami. A áno, ani ony sa neobťažovali s horným dielom bikín.

Paparazzom (a známemu športovcovi) sa tak naskytol mimoriadne príťažlivý pohľad. Ako však naznačujú zábery, Menziel sa držal zásad zadaného muža – krútil sa len okolo svojej Bre.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #pláž #Bre Tiese #Johhny Menziel

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...