Americká gymnastka vystavila zadoček online! Hackli ju? Kdeže...

Preslávil ju nespokojný výraz tváre, keď na olympiáde v Londýne získala "len" striebro za svoju gymnastickú zostavu. Dnes je americká gymnastka McKayla Maroney sexi dámou.

17.05.2017 00:00
debata (2)

Príspevok, ktorý zdieľa McKayla Maroney (@mckaylamaroney),

Zjavne si to aj sama uvedomuje. Americké médiá zaujali v posledných dňoch sexi zábery, ktoré 21-ročná Maroney zverejnila na internete. Na jej konte na Instagrame sa objavilo video, v ktorom pózuje len v obopnutom tope a tanga nohavičkách. Svoje pevné pozadie vystaví na pár sekúnd priamo do objektívu.

Po zverejnení videa sa okamžite objavili odkazy od fanúšikov, ktorí sa domnievali, že účet športovkyne napadli hackera. McKayla Maroney však následne na Twitteri napísala, že ona sama zverejnila všetky odkazy. „Nikto ma nehackol. Ak sa vám nepáči, odhláste sa z môjho profilu,“ napísala mladá slečna.

„Skrátka som len sama sebou. Ak tak strašne chcete, aby som šla príkladom, inšpirujte sa tým, že mi je srdečne jedno, čo si svet myslí. Ak zostanete verní sami sebe, možno vás začnú rešpektovať,“ doplnila ešte sexi brunetka, ktorej konto na Instagrame zaplnilo niekoľko „selfies“ a odvážnejších záberov.

another world premiere

Príspevok, ktorý zdieľa McKayla Maroney (@mckaylamaroney),

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hacker #Instagram #Telo #sexy #McKayla Maroney

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...