Bieberove bývalky vystavili zadočky v Monaku: O toto prišiel!

Niekedy jeden spoločný milenec môže byť základom na dobré kamarátstvo. Platí to v prípade Sofie Richie a Chantel Jeffriesovej, ktoré obe randili so spevákom Justinom Bieberom.

29.05.2017 13:50
debata
zväčšiť Modelky Chantel Jeffries (vľavo) a Sofia Richie... Foto: Profimedia
Chantel Jeffries (vľavo) a Sofia Richie (v strede) Modelky Chantel Jeffries (vľavo) a Sofia Richie (v strede) si užívajú na jachte neďaleko Monaka.

Dvojica dievčat sa spoločne objavila na jachte kúsok od pobrežia Monaka, kam si odskočili z Francúzskej riviéry. Pozornosti paparazzov neušli.

Dvojicu dievčat, ktorú doplnilo ešte niekoľko kamarátok, zachytili objektívy na palube vo chvíľach, keď si oplachovali z tela morskú vodu. Najmä Jeffriesovej pozadie v tanga nohavičkách tmavých plaviek muselo nepochybne zaujať každého. Modelka často predvádza práve plavky a spodnú bielizeň – takže mala taký súkromný photo-shooting.

Zahanbiť sa však nedala ani Richie, ktorá trávila uplynulý týždeň na festivale v Cannes a absolvovala niekoľko spoločenských akcií. Jednou z nich bola aj benefícia amFAR, na ktorej sa objavila v kreácii Alberta Ferretti Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #bikiny #Monako #Chantel Jeffries #Sofia Richie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...