Chlpatý chrbát? Sexbomba Ratajkowski jeden taký miluje, toto je jej priateľ!

Dámske magazíny zvyknú občas písať o tom, čo odpudzuje ženy na mužoch. Priveľa ochlpenia sa v rebríčku objaví často. Ale pre slávnu sexicu Emily Ratajkowski to problém určite nie je.

12.06.2017 13:56
debata (3)

Modelku a príležitostnú herečku, ktorá patrí medzi najpríťažlivejšie ženy planéty, zvečnili tento víkend počas dovolenky v Taliansku. A nebola sama. Spoločnosť jej robil aj jej priateľ Jeff Magid.

Dvojica tvorí pár od roku 2014 a hoci Emily sa často prezentuje na sociálnych sieťach ako dokonalá zvodkyňa a provokatérka, podľa zdrojov z jej blízkeho okolia je do Magida zamilovaná ako školáčka.

Dôkazom mohli byť aj gestá z talianskeho pobrežia, kde sa modelka v miniatúrnych bikinách túlila ku svojmu milencovi. Ak by niekto očakával, že po jej boku sa bude predvádzať opálený a bezchybný svalovec s tehličkami na bruchu, môže na to rýchlo zabudnúť.

Hudobník a producent Jeff Magid vyzerá ako bežný a pritom veľmi sympatický chlap. Na pláži, kde sa pôvabná brunetka predvádzala v miniatúrnych bikinách, sa objavil v klasických šortkách, s jemným bruškom. Médiá zaujalo aj to, že okrem chlpatej hrude mu príroda nadelila ochlpenie aj na chrbte. Odpudzujúce? Ani náhodou! A zamilovaná Emily je toho živým dôkazom…

Did I die and go to heaven?

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #priateľ #Emily Ratajkowski #chĺpky #Jeff Magid

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...