Živá reklama menom Bella! Čo myslíte, aj nohavičky má značkové?

Víkend sa niesol v Paríži v znamená turnaja French Open. Ale tiež sexi ozdôb v hľadisku. Zasadli do neho totiž aj topmodelky. Na čele so slávnou Bellou Hadidovou.

13.06.2017 11:00
debata (1)
Krásna Bella Hadid v hľadisku na tenisovom... Foto: Profimedia
Krásna Bella Hadid v hľadisku na tenisovom turnaji French Open. Krásna Bella Hadid v hľadisku na tenisovom turnaji French Open.

Mladá kráska s americko-libanonskými koreňmi je momentálne jednou z najžiadanejších modeliek planéty a jej status ikony neobišli ani fotografovia na tenisovom turnaji. Bella ich nesklamala.

Oblečená do bieleho topu a bielej skladanej sukienky sa 19-ročná topmodelka predviedla ako nadšená diváčka a tak trochu aj roztlieskavačka. Ak niekoho prekvapuje jej prítomnosť, možno by bolo dobré uvedomiť si, že Bella pracuje aj vo chvíľach, keď vlastne nič nerobí. Ako? Predsa ako živá reklama.

Len nedávno sa totiž brunetka stala aj tvárou športovej značky Nike. A div sa svete, jej tenisová garderóba bola ozdobená legendárnou fajočkou od hlavy až po päty. Teda, vlastne po zadok – lebo iba tam siahala biela sukienka. A aby toho nebolo málo, kráska odhalila aj to, čo nosí pod ňou.

Či aj snehobiele nohavičky, ktoré poodhalil vietor, pochádzajú od športovej značky, nevedno. Jedno je však isté. S Bellou a jej momentálnou popularitou sa môže každá značka tešiť veľkej pozornosti.

Neprehliadnuteľná Bella Hadid v kreácii... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Neprehliadnuteľná Bella Hadid v kreácii Off-White c/o Virgil Abloh. Neprehliadnuteľná Bella Hadid v kreácii Off-White c/o Virgil Abloh.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nohavičky #French Open #Bella Hadid

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...