Najsexi záchranárka všetkých čias oslavuje! Pamela má päťdesiat

V momente, kedy sa prvý raz objavila pred kamerami ako C.J. Parker v seriáli Pobrežná hliadka (1992–1997), mala o záujem médií postarané.

01.07.2017 11:00
Herečka Pamela Anderson na premiére nechýbala. Foto: ,
Herečka Pamela Anderson.
debata

Zvodná dračica s umelým poprsím a blond hrivou sa nadlho stala televíznym sexsymbolom. 1. júla oslavuje Pamela Anderson päťdesiatku.

Predstavila sa aj vo filmovej novinke Pobrežná hliadka, ktorá sa dostala do slovenských kín v máji. Blondínku, ktorá patrí medzi zanietených ochranárov zvierat, preslávili tiež nahé fotografie na stránkach magazínu Playboy.

Titulná strana dvojčísla magazínu Playboy... Foto: Reuters
Pamela Anderson Titulná strana dvojčísla magazínu Playboy Január/Február 2016 s modelkou a herečkou Pamelou Andersonovou.

Herečka má dvoch synov, Brandona a Dylana, ktorých otcom je Tommy Lee. Seriálová hviezda ich však roky držala mimo sveta reflektorov. „Nebolo by to fér, keby som deti postavila na červený koberec, pred fotografov. Dnes sú z oboch mojich synov džentlmeni. Som na nich pyšná,“ povedala pred časom pre magazín Paper.

Aktuálne je čerstvá päťdesiatnička zamilovaná. Hoci médiá ju niekoľko mesiacov spájali s Julianom Assangeom, jej novým partnerom je údajne 31-ročný futbalista Adil Rami. Herečka však vzťah zatiaľ nepotvrdila.

Anderson sa štyri razy vydala – jej prvým manželom bol Tommy Lee, nasledoval zväzok s Kid Rockom a napokon manželstvo s Rickom Salomonom, s ktorým sa herečka pred oltár postavila dva razy. Napriek tomu ich láska stroskotala a v roku 2015 ich rozviedli. Okrem toho prežila vzťahy napríklad so slávnym modelom Marcusom Schenkenbergom či Deanom Cainom – predstaviteľom seriálového Supermana.

Pamela Anderson prichádza na akciu... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Pamela Anderson Pamela Anderson prichádza na akciu "Producers Ball" v Toronte.

Je vegetariánkou a urputnou bojovníčkou za práva zvierat, za čo v roku 1999 získala cenu Lindy McCartneyovej. Pre organizáciu na ochranu zvierat, PETA, sa angažuje dlhé roky, objavila sa aj na niekoľkých jej plagátoch.

Herečka Pamela Anderson v reklamnej kampani... Foto: PETA
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson v reklamnej kampani organizácie PETA. Ako rozporcovaná sexbomba, ktorá vyzýva k vegetariánstvu.

Na svojom hereckom konte má takmer päťdesiatku úloh, jej najznámejším seriálom okrem Pobrežnej hliadky bol krimiseriál V.I.P. Ako hosť sa predviedla v sériách ako Ženatý so záväzkami či Majster Tim.

Pamela Anderson na párty televízie ABC.
Herečka Pamela Anderson prekvapila bizarným...
+6Pamela Anderson a Kid Rock.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #päťdesiatka

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...