Bývalka princa Harryho v bikinách! A teraz skúste hovoriť o Meghan...

Hoci svet momentálne dychtivo sleduje každučkú novú správu o novej priateľka princa Harryho - herečke Meghan Markleovej, aj bývalá partnerka britského šľachtica ešte dokáže zaujať.

11.07.2017 00:00
debata (6)
Chelsy Davy, bývalá priateľka princa Harryho,... Foto: Profimedia
Chelsy Davy Chelsy Davy, bývalá priateľka princa Harryho, si užívala dovolenku v Saint Tropez.

Chelsy Davy, dnes 31-ročná rodáčka zo Zimbabwe, tvorila s princom Harrym dvojicu s prestávkami v rokoch 2004 až 2011. Rozchodu sa vraj zabrániť nedalo, pretože ku koncu vzťahu, panoval medzi dvojicou takmer výlučne kamarátsky vzťah. Od čias, čo sa rozišli, sa Davy objavovala v hľadáčikoch médií skôr sporadicky.

Zmenilo sa to počas uplynulého víkendu, keď paparazzovia zachytili blondínku na pláži vo francúzskom Saint Tropez. Davy si užívala slnečné počasie a príjemnú teplotu vody a zároveň predviedla svoje ženské tvary v dvojdielnych oranžových bikinách.

Zaujímavosťou je, že Davy je od súčasnej partnerky britského princa mladšia o štyri roky a podľa mnohých ľudí z Harryho okolia nemohol medzi týmito dvoma ženami byť väčší rozdiel. Či už vizuálny, alebo povahový.

Kým Chelsy Davy bola celkom divoška a nebránila sa večierkom a párty, kanadská herečka Markle je už skôr usadenou dámou, ktorá sa sústreďuje na svoju profesionálnu kariéru a tiež na filantropické aktivity. Práve jej angažovanosť v charitatívnych projektoch ju vraj spojila aj s ryšavým princom z Veľkej Británie.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #pláž #bikiny #Chelsy Davy #Meghan Markle

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...