Fakt 52 rokov!? Pri pohľade na Hurleyovú v bikinách padne sánka

Čo robiť, ak máte za domom veľkú záhradu a žiadneho záhradníka na obzore? Možno to, čo herečka a podnikateľka Elizabeth Hurley - popolievať trávnik sama. A zachytiť to na Instagrame.

11.07.2017 14:00
debata
Herečka a dizajnérka Elizabeth Hurley na zábere... Foto: Instagram/Elizabeth Hurley
Herečka a dizajnérka Elizabeth Hurley na zábere z Instagramu. Herečka a dizajnérka Elizabeth Hurley na zábere z Instagramu.

Presne to spravila britská rodáčka a niekdajšia hviezdna priateľka herca Hugha Granta. Akurát si stihla pritom spraviť reklamu a uchvátiť svojich fanúšikov.

Málokto by si pomyslel, že Hurley oslávila už 52. narodeniny. Na zábere zo svojej záhrady sa totiž predvádza vo fialových bikinách a jej telo vyzerá skutočne ukážkovo. „Niekto to spraviť musí,“ vtipkuje Hurley v komentári pod obrázkom. Ale jedno je isté – je to premyslený marketingový ťah.

Hviezda sa vyzliekla do plaviek, ktoré pochádzajú z jej vlastnej kolekcie a v Británii sa radia medzi mimoriadne obľúbenú značku plážovej garderóby. Možno väčšina Angličaniek nemá také telo ako 52-ročná bývalá modelka, ale ilúzii, že budú vyzerať aspoň trochu ako ona, môžu pokojne podľahnúť. Hurleyovú to určite hnevať nebude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Telo #plavky #Elizabeth Hurley #sexy

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...