Slávna vnučka opäť ohuruje dekoltom: Páni, to je teda nádielka!

Má poriadne ženské zbrane a nebojí sa ich použiť. Aj to by sa dalo povedať o Caroline Vreelandovej - internetovej celebrite a vnučke slávnej módnej ikony.

12.07.2017 15:50
debata
zväčšiť Očarujúca Caroline Vreeland na otvorení nového... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Caroline Vreeland Očarujúca Caroline Vreeland na otvorení nového obchodu Bvlgari v Galleries Lafayette.

Predkom príťažlivej blondínky bola známa šéfredaktorka magazínu Vogue Diana Vreeland a s jej priezviskom sa aj Caroline veľmi rýchlo zaradila medzi módnu elitu. Nielen tú. Sexy Caroline si totiž veľmi dobre uvedomuje, že jej príroda do vienka nadelila sexi prednosti. A veľmi rada ich aj ukazuje.

Dôkazom je konto na Instagrame, ktorý v prípade Caroline Vreelandovej sleduje vyše 240-tisíc užívateľov. Možno to v dnešnom svete miliónových kont nie je veľa, ale isté je jedno – každý, kto si pozrie odkazy a fotografie Caroline Vreelandovej, nepochybuje o tom, že ju baví hrať sa s módou, ale aj ženským zvádzaním a odhaľovaním.

zväčšiť Model Jon Kortajarena (vpravo) s herečkou... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Jon Kortajarena (vpravo) s herečkou Aliciou Vikanderovou a Christophe Babinom Model Jon Kortajarena (vpravo) s herečkou Aliciou Vikanderovou a Christophe Babinom, šéfom značky Bulgari.

Minulý týždeň sa blondínka zúčastnila na otvorení nového obchodu klenotníckej značky Bvlgari v Paríži. Hoci hlavnými hviezdami bola švédska herečka Alicia Vikander a model Jon Kortajarena, skrátka neprišla ani Caroline. V obopnutých čiernych šatách sa razom stala z nej femme fatale večera. Veď posúďte sami

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dekolt #otvorenie #Bvlgari #vnučka #sexy #Caroline Vreeland

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...