Je to vôbec možné? Štvornásobná mama Klum ohuruje týmto telom

Príroda bola k nej štedrá. A stále je milosrdná. Ako inak si vysvetliť, že telo 44-ročnej modelky Heidi Klum vyzerá ako krivky o dvadsať rokov mladších dám. To všetko po štyroch deťoch.

16.08.2017 00:00
debata

We LOVE you St.Barth Thank you .... until next time !!!!!! #familievacation #Love #fun #Thefastest10daysever

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Nemecká rodáčka zverejnila na svojom Instagrame momentku z dovolenky, na ktorej ešte vyzdvihla to, aké sexi môže byť materstvo aj po tom, čo ste priviedli na svet štyri krásne deti. Na pláži v Karibiku zapózovala pred objektívom s celou rodinou.

Zatiaľ čo jej štyri deti utekajú smerom do vĺn otočené chrbtom k objektívu, Klum poskakuje pred ním a ukazuje štíhle a tvarované krivky. Záber z dovolenky na ostrove Svätého Bartolomeja vznikol ako rozlúčka s letnou dovolenkou. „Dovidenia nabudúce,“ píše Klum, ktorá zjavne toto letovisko zbožňuje. Niekoľkokrát sa tam objavila aj so svojím partnerom Vitom Schnabelom.

Práve jeho neprítomnosť však vyvolala dohady médií. Obchodníka s umením totiž nedávno paparazzovia nachytali v Londýne v spoločnosti neznámej dámy v skorých ranných hodinách. Lúčil sa s ňou bozkom v aute, čo sa dalo vysvetliť naozaj rôzne. Schnabel síce priniesol svoju verziu – faktom však je, že ani jeden z páru sa odvtedy k incidentu radšej nevyjadroval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #krása #Telo #Heidi Klum #mama #štyri deti

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...