Alkohol, párty, prsia odhalené - takto oslavuje topmodelka s kamoškami

Len nedávno obletela polovicu sveta, aby propagovala nový film Luca Bessona, ale od víkendu si britská modelka a herečka Cara Delevingne dopriava zaslúžený oddych. Hoci, je otázne, či sa vráti domov oddýchnutá.

16.08.2017 13:31
debata
Divoký žúr kamarátok Cary Delevingneovej na... Foto: Profimedia
Cara Delevingne Divoký žúr kamarátok Cary Delevingneovej na jachte v Mexiku.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z londýnskeho Hammersmithu sa vybrala s početnou skupinou kamarátok do Mexika, kde sa rozhodla osláviť narodeniny. Áno, čerstvých 25 má len od 12. augusta.

Modelka a herečka Cara Delevingne (vľavo) s... Foto: Profimedia
Cara Delevingne Modelka a herečka Cara Delevingne (vľavo) s jednou zo svojich kamarátok na jachte v Mexiku, kde oslavovala narodeniny.

Na Instagrame hviezdy sa objavili vtipné videá a momentky, ale najväčšiu žatvu mali paparazzovia na pobreží Mexika. Na prenajatej jachte, ktorú okupovala ženská posádka, totiž zachytili divoký žúr.

Niektoré členky osadenstva tancovali na palube viditeľne potúžené alkoholom. Zhodili vrchné diely bikín a dokonca do záberu preniklo aj odhalené pozadie. Samotná Cara pôsobila o niečo utiahnutejšie. Len s jednou z kamarátok sa posadila na bok jachty a o niečom hĺbavo diskutovala. Potom sa časť skupiny vybrala do prístavu a mestečka, kde údajne nasledovali nákupy a ďalšie popíjanie vo vychýrenej miestnej reštaurácii.

Na oslave sa zúčastnila napríklad modelka a herečka Suki Waterhouse, topmodelka Adwoa Aboah, herečka Jaime Winstone, modelka Georgia May Jagger či Carina sestra Poppy Delevingne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #Cara Delevingne #narodeniny #oslava #párty

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...