Víťazka X Factoru si užíva na Ibize: Načapali ju hore bez!

V speváckej súťaži X Factor pôsobila ako hotová senzácia. Napokon ju aj vyhrala. Momentálne je však Louisa Johnson známejšia viac pre bulvár než hudobnú produkciu.

21.08.2017 00:00
debata (2)
Niekdajšia víťazka X Factor Louisa Johnson... Foto: Profimedia
Niekdajšia víťazka X Factor Louisa Johnson počas dovolenky na Ibize. Niekdajšia víťazka X Factor Louisa Johnson počas dovolenky na Ibize.

Len devätnásťročná blondínka, ktorá sa vo veku 17 rokov stala najmladšou víťazkou známej speváckej súťaže, sa počas víkendu objavila na španielskom ostrove Ibiza. Práve tam ju zachytili aj objektívy paparazzov na balkóne luxusného apartmánu.

Johnson tam nebola sama, spoločnosť jej robili ďalšie dve hviezdičky – Hewa Rebke a Chloe Paige. Trio dievčat si užívalo slnečné počasie a to až natoľko, že sa rozhodli odložiť aj horný diel plaviek. Samozrejme, paparazzovia to razom zvečnili. (necenzurované foto tu)

Johnsonovej debutový album mal vyjsť už v novemberi minulého roka. Doteraz sa ho však fanúšikovia nedočkali. Ktohovie, možno práve odhalenie na Ibize bude súčasťou promo-kampane. Lebo Británia pomaly ale isto zabúda na talentovanú vokalistku.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #paparazzi #Ibiza #bradavka #Louisa Johnson

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...