Ibrahimovič vzal na jachtu sexi partnerku. Verili by ste, že má 46?!

Leto sa ešte nekončí a využiť to chcú aj mnohé známe osobnosti. Aj futbalista Zlatan Ibrahimovič si užíva záver augusta pri mori.

22.08.2017 00:00
debata
zväčšiť Futbalista Zlatan Ibrahimovič a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Profimedia
Futbalista Zlatan Ibrahimovič a jeho partnerka Helena Seger. Futbalista Zlatan Ibrahimovič a jeho partnerka Helena Seger si užívala na jachte pri Cannes.

Paparazzovia zachytili šikovného športovca na palube luxusnej jachty na pobreží Francúzskej riviéry. Ibrahimovič sa tam objavil pri pobreží mestečka Cannes a, samozrejme, nebol sám. Spoločnosť mu robila životná družka Helena Seger.

Práve blondínka, ktorá pracovala ako bývalá modelka, zaujala objektívy paparazzov. Nie však len pre svoje odhaľujúce bikiny, ktoré zvýrazňovali jej príťažlivé (a vylepšené) krivky.

Futbalista Zlatan Ibrahimovič a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Futbalista Zlatan Ibrahimovič a jeho partnerka Helena Seger. Futbalista Zlatan Ibrahimovič a jeho partnerka Helena Seger.

Seger je od švédskeho futbalistu hrajúceho za Manchester United staršia o celých jedenásť rokov (má 46), čo vo futbalovom svete je tak trošku unikátom. Niežeby nebola plavovláska ukážkovou sex-bombou, ak však vyráža na stretnutia manželiek, u mnohých by mohla byť dokonca ich mamou. Každopádne, na jachte jej to pristane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #bikiny #jachta #Zlatan Ibrahimovič #sexy #Helena Seger

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...