Zamilovaná a sexy! Christinu Milian načapali s milencom na jachte

Už niekoľko týždňov sa šuškalo o tom, že speváčka a herečka Christina Milian je zadaná. Jej novým priateľom mal byť známy francúzsky spevák a producent Matt Pokora.

25.08.2017 13:45
debata
Speváčka Christina Milian a jej nový partner -... Foto: Profimedia
Speváčka Christina Milian a jej nový partner - francúzsky spevák M. Pokora (Matt Pokora). Speváčka Christina Milian a jej nový partner - francúzsky spevák M. Pokora (Matt Pokora).

Po štvrtkovom úlovku paparazzov je už jasné, že klebety sú pravdivé. Americká rodáčka sa totiž objavila na luxusnej jachte pri pobreží Saint Tropez. A spoločnosť jej robil práve urastený rodák zo Štrasburgu.

Milian, ktorá veľmi rada odhaľuje svoje sexi krivky, mala na sebe oblečené bikiny známej značky Louis Vuitton. Celý čas sa jašila, usmievala, sem-tam nežne pobozkala svojho partnera alebo ho objala. Pokora, ktorý má 31 a je tým pádom o štyri roky mladší než Američanka, tiež pôsobil ako veľmi spokojný a zamilovaný mladý muž.

Dvojica sa na jachte zabávala v spoločnosti skupiny priateľov. Na pobreží Stredozemného mora sa vraj nachádzajú už od začiatku augusta a celý čas si užívajú leto a príťažlivú atmosféru luxusného letoviska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Christina Milian #jachta #Matt Pokora

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...