Telo Michelle Hunzikerovej dnes a pred 20-timi rokmi? Rozdiel minimálny!

Michelle Hunziker povedala, že dvadsať rokov by opäť mať nechcela. Prečo aj? Má štyridsať, krásny život a závideniahodné krivky. Pozrite sa!

26.08.2017 12:00
debata

Roky bežia, ale moderátorka a niekdajšia manželka speváka Erosa Ramazzottiho stále patrí k najkrajším ženám Talianska aj Nemecka. Medzi týmito dvoma krajinami sa točí jej súkromný aj profesionálny život. Sexi štyridsiatnička si vychutnáva oba. Dvadsať by opäť mať nechcela. Povedala to v rozhovore pre spot on news.

Tento rok oslávila okrúhlu štyridsiatku, ale toto číslo ju nijako špeciálne neprenasleduje. „Vo všeobecnosti veľmi málo rozmýšľam o tom, koľko mám rokov. Vlastne nemám na niečo také ani čas. Človek sa však už môže obzrieť a byť na niektoré okamihy hrdý. Moja cesta bola občas náročná a musela som bojovať. Teraz mám super rodinu a skvelú prácu. V štyridsiatke je už človek zrelší a žije plnšie. Už by som dvadsať mať nechcela. Teraz som oveľa spokojnejšia,“ prezradila trojnásobná mama.

Happy!!! Dopo un bagno nel acqua fresca e salata mi sento rinascereeeeee!!! Vi abbraccio forte #happy #italy

A post shared by Michelle Hunziker (@therealhunzigram) on

Život si vychutnáva plnými dúškami po boku manžela, Tomasa Trussardiho a ich dvoch malých dcér. Ale ako prezradila, popri rodičovských povinnostiach si musia partneri nájsť aj čas jeden na druhého. „Obaja sme gurmáni. Napríklad spolu trávime čas tým, že dve hodiny ideme autom do nejakej reštaurácie, kde si doprajeme skvelé jedlo,“ dodala.

Na jej krivkách sa však táto záľuba nijako neodzrkadluje. Na Instagrame zverejnila záber s dcérou Aurorou, na ktorej mohla mať niečo po dvadsiatke. Ako vidieť, jej telo sa za tie roky nijako viditeľne nezmenilo.

"Auri, sorridi!" #TB

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Telo #Michelle Hunziker

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....