Fíha, to je forma! 47-ročná Claudia Schiffer v bikinách vyrazí dych

Nie nadarmo patrila medzi supermodelky. Aj dnes, takmer tridsať rokov od doby, čo vládla mólam a magazínom, je Claudia Schiffer nádherná žena.

28.08.2017 00:00
debata (3)
zväčšiť Nemecká topmodelka Claudia Schiffer predviedla... Foto: Profimedia
Claudia Schiffer Nemecká topmodelka Claudia Schiffer predviedla svoje ukážkové telo. Málokto by si pomyslel, že má 47 rokov.

Dvojnásobná mama a bývalá múza módneho domu Chanel sa v týchto dňoch objavila na jachte neďaleko Talianska. Práve tam sa podarilo ukoristiť paparazzom jej zábery v bikinách.

Výnimočné je, že hoci kedysi patrila Schiffer k sex-idolom a jej telo v miniatúrnych plavkách či bielizni sa objavovalo v každom druhom časopise, posledné roky zostávala v úzadí. Aj preto sa aktuálne fotografie blondínky v plážovej garderóbe radia medzi unikátne. A čo viac, ukazujú, že hviezdna modelka má stále „hviezdnu“ formu.

Schiffer na talianskej dovolenke obliekla dvojdielne biele bikiny s čiernymi bodkami. A na palube jachty predviedla ukážkový bezchybný zadoček, pevné brucho aj stehná. Ak by ste nevedeli, že táto dáma má už 47 rokov, len málokto by tomu pri záberoch uveril.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #vek #Claudia Schiffer #bikiny #modelka #forma

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...