Model z basy a bohatá dedička na pláži... Odtrhnite ich od seba konečne!

Jednu ženu zradil, druhú si omotal okolo prsta. Model Jeremy Meeks sa posledné mesiace stretáva s Chloe Greenovou. Paparazzovia ich najnovšie načapali v Izraeli.

07.09.2017 00:00
debata
Model Jeremy Meeks a dedička miliardovej siete... Foto: Profimedia
Jeremy Meeks a dedička miliardovej siete Topshop Chloe Green Model Jeremy Meeks a dedička miliardovej siete Topshop Chloe Green na pláži v Izraeli.

Práve túto destináciu, ktorá nie je až pod takým silným bulvárnym tlakom a náporom fotografov, si pomerne čerství milenci vybrali na trávenie ďalšej dovolenky. Lenže, objektívom sa nevyhli. Na druhej strane, ich láska je každopádne fotogenická.

Tridsaťtrirročný Meeks sa preslávil ako najkrajší väzeň Ameriky a po absolvovaní niekoľkomesačného trestu sa vrátil do bežného života so zmluvou na niekoľko modelingových zákaziek. Hoci je stále ženatý a zároveň aj rodič, pár mesiacov dozadu sa začal stretávať s 26-ročnou dedičkou módnej siete Topshop.

Túto zradu neuniesla Meeksova manželka, ktorá sa vraj o nevere svojej polovičky dozvedela prostredníctvom fotografií v mobile. Model jej mal údajne klamať s tým, že tvrdil, že cestuje mimo domu kvôli pracovným povinnostiam. O pár dní sa však v médiách objavila fotografie, na ktorých si užíval s Chloe Greenovou. Tá v minulosti randila napríklad so spevákom Marcom Anthonym.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #láska #pláž #Chloe Green #Jeremy Meeks

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...