Uf, toľko nevkusu! Mariah Carey to s výberom šiat poriadne prepálila

Pop diva chce byť sexi za každých okolností. Po boku mladého tanečníka tento raz nežiarila.

25.09.2017 00:00
debata (4)

47-ročná diva Mariah Carey túži ohurovať za každých okolností. Podarilo sa jej to aj počas víkendovej večere v Hollywoode, keď si vyšla s tanečníkom Bryanom Tanakom (34). Mladý fešák musel speváčku dokonca podopierať, keď schádzala dolu schodmi. Chôdza na vysokých podpätkoch jej totiž robila značné problémy.

Mariah Carey a jej priateľ  Bryan Tanaka... Foto: Profimedia
Mariah Carey Mariah Carey a jej priateľ Bryan Tanaka vychádzajú z reštaurácie v Holylwoode.

Speváčka priťahovala pohľady aj vzhľadom na jej oblečenie. Čierne kožené minišaty a efektnými prestrihmi na boku však dive dobrú službu nespravili. Slávna bacuľka to so želaným sexi lookom prehnala.

Napriek nešťastne zvoleným šatám sa však dvojnásobná mama po boku mladého fešáka usmievala. Na ulici sa dvojica držala za ruky. Ich vzťah evidentne prechádza poriadnymi turbulenciami. Len na jar americké médiá priniesli správu, že s tanečníkom je koniec pre jeho údajnú žairlivosť na dobré vzťahy medzi Mariah a jej exmanželom a otcom jej dvojičiek, Nickom Cannonom.

Len pred pár dňami médiami obehla aj nepotešujúca informácia, že šou „Mariah’s World“, mapujúca život pop divy, sa nedočká druhej série. Práve táto reality šou mala byť jedným z dôvodov rozpadu jej vzťahu s austrálskym boháčom Jamesom Packerom, ktorému sa takéto zasahovanie do súkromia nepáčilo.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Mariah Carey

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...