Čo tam po kamerách! Lady Gaga sa nehanbí, hore bez v dokumente!

Nielen súkromie a zákulisie svojho pracovného procesu odhaľuje v novom dokumente speváčka Lady Gaga. Diváci uvidia aj jej prsia!

26.09.2017 00:00
debata
zväčšiť Speváčka Lady Gaga na zábere z nového dokumentu... Foto: Profimedia
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga na zábere z nového dokumentu Five Foot Two z produkcie spoločnosti Netflix.

Americká hudobná ikona sa v novom projekte, za ktorým stojí kanál Netflix, zdôveruje pred kamerou s tými najintímnejšími záležitosťami. Svet médií však zaujal aj fakt, že Gaga sa pred kamerou bez okolkov predvádza aj hore bez.

Ide o scénu, na ktorej dokumentarista zachytil speváčku pri rozhovore s kreatívnymi poradkyňami Ruth Hogbenovou a Andreou Gelardinovou. Obe dámy sa na pár sekúnd zatvária veľmi neisto a pokúšajú sa nepozerať na speváčku, ktorá si zloží vrchný diel bikín (necenzurované foto tu). Gaga je však zjavne so svojou nahotou úplne vyrovnaná a nemieni ju zakrývať ani vo chvíľach, keď je objektom kamery.

Speváčka, ktorá by sa čoskoro mala objaviť v remake muzikálu Zrodila sa hviezda, musela nedávno posunúť termíny turné k albumu Joanne. Dôvodom majú byť výrazné zdravotné problémy, ktoré jej znemožňujú normálne fungovanie a bránia aj pri kvalitnom pódiovom výkone.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Lady Gaga #hore bez #speváčka #dokument

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...