Bezpečnostná prehliadka? Táto (odhalená) modelka šokovala aj ochrankára

Parížsky týždeň módy sa deje s prísnymi bezpečnostnými opatreniami. A nevyhnú sa im ani známe tváre či reprezentanti módneho sveta. Niekedy to však môže mať zaujímavú dohru.

28.09.2017 00:00
debata (4)
Topmodelka a herečka Aymeline Valade prichádza... Foto: Profimedia
Aymeline Valade Topmodelka a herečka Aymeline Valade prichádza na prehliadku Saint Laurent v Paríži.

Pred prehliadkou odevnej kolekcie Saint Laurent sa tak udialo, keď sa do priestorov módnej šou ponáhľala topmodelka a herečka Aymeline Valade, známa napríklad z filmu Valerián a mesto tisícich planét.

Pôvabná hnedovláska dorazila na bránu, kde už čakala ochranka, ktorá má nariadenie prezrieť každého hosťa. Valade však musela vohnať aj rumenec do tváre mužov z ochranky.

Keď si rozopla sako, aby ukázala, že pod ním nič neskrýva, naskytol sa bodyguardom, ale aj fotografom zaujímavý pohľad. Priehľadná blúzka so striebornými bodkami z kolekcie Saint Laurent totiž toho veľa neskryla. A ako iste správne chápete, Aymeline Valade pod ňou nemala žiadnu spodnú bielizeň.

Modelka a herečka Aymeline Valade. Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Modelka a herečka Aymeline Valade. Modelka a herečka Aymeline Valade.

V modelingu celkom bežná vec, ukázať sem tam poprsie či bradavku. Pre „mužov v čiernom“ pravdepodobne celkom spestrenie rutinnej práce.

Uplynulé týždne sa niesli v znamení módy. Práve Paríž je poslednou zástavkou prehliadok veľkých módnych značiek, ktoré predstavujú kolekcie na jar a leto 2018.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Paríž #Saint Laurent #Aymeline Valade

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...