Päťdesiatka na krku a Brožová vyzerá takto! Ohúri nielen dekoltom

Roky patrí herečka Kateřina Brožová (49) medzi najkrajšie herečky na obrazovkách českých televízií.

29.09.2017 10:20
debata

Seriálová hviezda, ktorú dobre poznajú aj slovenskí diváci. Zahrala si v sledovaných sériách ako Poisťovňa šťastia či Život na zámku. Hlavnú rolu stvárnila v seriáli Doktorka Kellerová (2016–2017), v ktorom hrala psychiatričku.

Kateřina Brožová na otvorení baru Blondies v... Foto: Profimedia
Kateřina Brožová Kateřina Brožová na otvorení baru Blondies v Prahe.

Herečka a zároveň moderátorka však nežije len prácou. U našich susedov sa z času na čas objaví na niektorej zo spoločenských akcií, na ktorých vždy dokáže pritiahnuť pozornosť. Dôvod je celkom jednoduchý. Jej krása odoláva zubu času, blond hviezda ohuruje nielen mužov aj rok pred päťdesiatkou.

Stalo sa tak aj počas otvorenia pražského baru Blondies, na ktorom sa známa Češka objavila. V jednoduchých čiernych šatách vynikol jej zvodný dekolt, ktorý Brožová nemá žiaden dôvod skrývať. Jej pekným krivkám lichotil aj strih šiat, ktorý ich lemoval. So šampanským v ruke a jemným úsmevom na perách pózovala pri barovom pulte.

Herečka je mamou 15-ročnej dcéry Katky, ktorej otcom je podnikateľ Zdeňek Toman. Herečka sa zaňho vydala v roku 1996, v roku 2004 sa ich vzťah rozpadol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #päťdesiatka #Kateřina Brožová

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...