Telo bývalej Miss World v bikinách?! Wau, padne vám z neho sánka

Už päť rokov uplynulo od momentu, čo Američanku Oliviu Culpo korunovali za víťazku súťaže krásy Miss World. Medzitým sa z nej stihla stať obdivovaná celebrita. A priťahuje pozornosť, kam sa pohne.

23.10.2017 00:00
debata (4)
Modelka a bývalá Miss World Olivia Culpo na... Foto: Profimedia
Modelka a bývalá Miss World Olivia Culpo na pláži v Miami. Modelka a bývalá Miss World Olivia Culpo na pláži v Miami.

Inak to nebolo ani na Miami, kde sa 25-ročná rodáčka z Rhode Island objavila spoločne s priateľmi a užívala si chvíle voľna v nabitom pracovnom rozvrhu. Paparazzom však ochotne zapózovala v bikinách s kvetinovou potlačou a pohľad to bol vskutku príťažlivý.

Plné poprsie, ploché a vypracované bruško, bezchybné stehná – Culpo skrátka na svojej postave pravidelne drie a výsledky sú dobre vidieť. Brunetka, ktorá v minulosti randila so spevákom Nickom Jonasom, sa pritom už dlhší čas stretáva so športovcom Dannym Amendolom.

Bol to vraj on, kto ju ešte viac pritiahol k športu a aktívnemu životnému štýlu. Dvojicu často vídať na ceste do fitness-centra a Olivia sa od doby, čo s Amendolom randí, stala aj veľkou fanúšičkou amerického futbalu.

Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a jeho partnerka Olivia Culpo. Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a jeho partnerka Olivia Culpo.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #šport #forma #Olivia Culpo #sexy

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...