Kypré tvary iba v dlaniach! Sexy intelektuálke čosi (skoro) vykuklo

Ešte pár mesiacov zostáva, kým sa opäť objaví na pultoch stánkov s novinami nový plavkový špeciál Sport Illustarted. Fotografi a modelky sa však už pilne činia.

27.10.2017 00:00
debata
Americká modelka Myla Dalbesio fotila na Arube... Foto: Profimedia
Myla Dalbesio Americká modelka Myla Dalbesio fotila na Arube zábery pre nové vydanie Sports Illustrated.

Na ostrove Aruba nedávno fotila nové zábery slávna americká blondínka Kate Upton. Pridala sa k nej však aj ďalšia kráska známa zo stránok magazínu SI – Myla Dalbesio. Tridsaťročnú rodáčku z Pensylvánie príroda obdarila ukážkovou figúrou a zmyselnými ženskými tvarmi. Dalbesio ich predvedie aj v najnovšom vydaní plavkového špeciálu.

Na pláži bahamskej Aruby ju zachytili objektívy aj v pomerne šteklivej situácii. Modelka totiž pózovala hore bez a hoci celý čas decentne pridŕžala ruky pred prsiami, napokon sa podarilo cvaknúť aj v momentoch, keď bola odhalená. Vo svojom povolaní je síce na niečo podobné zvyknutá, každopádne ju však prítomnosť paparazzov nepotešila. Snažila sa čo najskôr stratiť z dohľadu.

Na Dalbesio je však zaujímavá aj iná vec než len jej fyzické prednosti. Roky sa popri práci v modelingu venuje aj výtvarnému umeniu a je zanietenou fanúšičkou moderného umenia ako takého. Na jej Instagrame by ste našli síce aj obrázky v bikinách či spodnej bielizni. Omnoho viac sa však venuje práve návštevám galérií, alebo zachytávaniu umeleckých momentov v jej každodennom živote.

With my @si_swimsuit fam today! photo by @wattsupphoto tap for full crew :)

Príspevok, ktorý zdieľa MYLA DALBESIO (@myladalbesio),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Telo #modelka #fotenie #sexy #Myla Dalbesio

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...