Nahá Pamela a slávny ruský baleťák! To je forma, 50-ročná diva šokuje

Modelka a herečka Pamela Anderson sa v posledných mesiacoch objavovala na verejnosti skôr ako elegantná a decentná dáma. Zdalo sa, že jej niekdajší odvážny imidž je navždy minulosťou. Omyl.

28.10.2017 00:00
debata (2)

V týchto dňoch sa objavili v médiách nové zábery slávnej platinovej blondínky, ktorej kariéru vo veľkej miere odštartoval magazín Playboy. Mama dvoch dospelých synov, ktorá oslávila v lete 50. narodeniny, na nich pózuje celkom nahá!

Áno, ak ste si mysleli, že ju takú už nikdy neuvidíte, Pamela vám urobila škrt cez rozpočet. Opäť totiž odložila šaty pred objektívom svojho dlhoročného kamaráta a spolupracovníka – fotografa Davida LaChapella.

Herečka Pamela Anderson na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Herečka Pamela Anderson sa objavila na párty L'Oreal Balmain v Paríži. Herečka Pamela Anderson na archívnom zábere.

Neurobila tak sama. Séria nových snímok ju totiž zachytáva aj s ruským baletným tanečníkom Sergejom Poluninom, ktorý sa len nedávno predstavil na Slovensku s dokumentom a mini-predstavením Dancer. Zlý chlapec a sexbomba znie neoficiálny názov foto-príbehu, ktorý vznikol pre magazín King Kong.

Spojenie Polunina a Andersonovej bolo veľmi logické, pretože aj s ruským megatalentom sa fotograf LaChapelle spriatelil a spolupracoval s ním aj na videoklipe Take me to church, ktorý na Youtube videlo niekoľko miliónov ľudí. Ruského tanečníka, ktorého prirovnávajú mnohí k Rudolfovi Ňurejevovi, uvidia čoskoro slovenskí diváci aj na filmovom plátne. Zahrá si v snímke Vražda v Orient Expresse, ktorú režíroval Kenneth Branagh.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #fotenie #Pamela Anderson #Sergej Polunin #David LaChapelle

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...