Maxiprsia? Tentoraz nie, v hľadáčiku sa ocitli jej nohavičky

Modelku a príležitostnú herečku Charlotte McKinneyovú pozná verejnosť predovšetkým vďaka jej príťažlivým a bujným ženským vnadám. Na párty v Los Angeles zaujala však inak. Hoci tiež to bolo provokatívne.

29.10.2017 00:00
debata (5)
Modelka Charlotte McKinney na párty v Casamigos... Foto: Profimedia
Modelka Charlotte McKinney na párty v Casamigos v Los Angeles. Modelka Charlotte McKinney na párty v Casamigos v Los Angeles.

McKinney, ktorá kariéru odštartovala šteklivou reklamou pre sieť fast-foodov, sa vybrala na halloweensku párty v známom podniku Casaamigos v Los Angeles. Obliekla si večerné šaty a na hlavu nasadila parochňu. Práve model ľahučkých šiat s vysokým rozparkom bol však mimoriadne odhaľujúci. Stačilo natiahnuť krok a blondínka objektívom, ktoré ju sledovali na každom kroku, odhalila aj to, čo má pod nimi.

Našťastie, žiadne pikantné odhalenie sa nekonalo. McKinney je dáma, ktorá si nohavičky nenecháva doma. Síce miniatúrne, ale mala ich aj pod svojím sexy kostýmom. Víkend v Los Angeles a vo všeobecnosti v Amerike bol zasvätený práve zábave v maskách. Celebrity sa zúčastnili na mnohých večierkoch, ktoré vždy pútajú pozornosť verejnosti.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nohavičky #rozparok #Charlotte McKinney

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...