Statné stehná, skoro nahá v krištáľoch. A teraz? Ashanti čelí škandálu

Pred necelými dvoma týždňami zverejnila speváčka Ashanti fotografiu na svojom Instagrame. Niekoľko fotografií. Šteklivé zábery, na ktorých pózuje len v trblietavých minibikinách.

31.10.2017 00:00
debata (1)

Exotic.. #Frenchvanilla

Príspevok, ktorý zdieľa Ashanti (@ashanti),

Ide o model plaviek, ktoré sú vykladané kryštáľmi Swarovski a tento kúsok stojí takmer 700 dolárov. Speváčka ich mala na sebe pri nakrúcaní reklamy na vodku Ciroc, ktorá patrí do portfólia P. Diddyho.

Držiteľka cien Grammy a hudobná interpretka sa premenila na supersexy divu, ktorá odhaľuje svoje kypré stehná aj plný dekolt vo videu. Pri nakrúcaní si zapózovala aj na Instagram a výsledkom sú šteklivé momentky.

Len pár dní na to sa však jej „sexy podoba“ dostala do konfrontácie s realitou. Reč je konkrétne o dizajnérovi menom Aiden Euan, ktorý je autorom dizajnu tohto luxusného kusu odevu. Bikiny zapožičal na nakrúcanie videa a očakával ich vrátenie. To sa aj udialo, ale výsledný stav ho veru nepotešil. Späť do ateliéru mu totiž prišli bikiny špinavé od mejkapu a tiež s chýbajúcimi kryštáľmi. Zábery plaviek zverejnil na svojom Instagrame so slovami, že sa už niekoľko dní snaží kontaktovať štylistu Ashanti a jej tím, aby mu škoda nahradil. Nikto na jeho žiadosti však nereagoval.

Reakcia prišla až po zverejnení fotografií na sociálnych sieťach. Samotná Ashanti sa rozhorčene vyjadrila na adresu mladého tvorcu, že zavádza. Údajne pôvodne dostala model bikín s tým, že si ich môže nechať. Keď potom zverejnila snímky na Instagrame, Euan sa odrazu ozval, že chce kúsok naspäť.

„Nikto nás neinformoval, že plavky sa nemôžu namočiť, alebo umazať od mejkapu. Mali sme písomnú korešpondenciu s dizajnérom, v ktorej sme sa ho pýtali, či môžeme plavky vyčistiť, kým ich pošleme späť. Odmietol to s tým, že má špeciálne mydlo na ručné pranie a potom s tým išiel do médií. Nekontaktoval môj manažment,“ nahnevane napísala Ashanti. Ako dopadla celá kauza, jasné nie je. Publicitu však majú momentálne obaja – ona aj dizajnér Euan. Možno to bude stačiť…

I could have u floatinnnn

Príspevok, ktorý zdieľa Ashanti (@ashanti),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #škandál #plavky #dizajnér #Ashanti #sexy #Swarovski

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...