Česká hviezda bola krásna, ale Slovenka Bartošová ju predsa len tromfla

Na premiére nového muzikálu Muž so železnou maskou sa nechala vidieť aj 25-ročná Alžbeta Bartošová, ktorá je vyhľadávanou muzikálovou herečkou v Čechách.

03.11.2017 00:00
debata

V novinke z dielne Michala Davida, Muž so železnou maskou na doskách pražského divadla Broadway, hrá aj temperamentná tmavovláska Alžbeta Bartošová. V hre stvárňuje postavu krásnej a osudovej ženy Louisy, ktorú alternuje spolu s vychytenou českou hviezdou Michaelou Germotovou. Obe dámy sa ukázali aj na premiére spolu s množstvom ďalších hercov.

Michaela Germotová a Alžbeta Bartošová (vpravo)... Foto: Profimedia
Michaela Germotová a Alžbeta Bartošová Michaela Germotová a Alžbeta Bartošová (vpravo) na premiére muzikálu Muž so železnou maskou v Prahe.

Bartošová má už sa sebou v spomínanom divadle hry ako Kleopatra, Mata Hari či Traja mušketieri. Rodáčka z Púchova sa tak o kariéru u našich českých susedov báť nemusí, darí sa jej zaujať. Slovenskí diváci ju môžu poznať vďaka úlohe na Novej Scéne v muzikáli Cigáni idú do neba, ale objavila sa aj v seriáloch Horúca krv či Búrlivé víno.

Na premiéru prišla v bielych šatách jednoduchého strihu, ktoré boli ako stvorené pre jej peknú postavičku. Odhalený dekolt nepôsobil nijako vulgárne, naopak, sympatická tmavovlsáka sa zaradila medzi najočarujúcejšie ženy večera. Jej divadelná kolegyňa, Michaela Germotová, ponúkla o čosi hlbší pohľad do jej výstrihu. Krásne herečky si viditeľne záujem fotografov vychutnávali, o čom svedčia ich žiarivé úsmevy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta Bartošová #Muž so železnou maskou

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...