Dcéra Lionela Richieho v bikinách! Užíva si s milencom, otec tŕpne strachom

Hoci plejboja Scotta Disicka zvyčajne so ženami spájajú len na chvíľu, zdá sa, že konečne našiel niekoho, s kým chce tráviť viac času. Je to krásna Sofia Richie.

08.11.2017 00:00
debata
Herečka Sofia Richie si užíva dovolenku s Mexikom. Foto: Profimedia
Sofia Richie Herečka Sofia Richie si užíva dovolenku s Mexikom.

Dcéra speváka Lionela Richieho sa s 34-ročným Disickom priatelila niekoľko mesiacov. Stretávali sa najmä na párty, alebo v nočných kluboch Los Angeles. Lenže, z priateľstva vzniklo čosi hlbšie. A dvojicu najnovšie paparazzovia zachytili v súkromnej vile v mexickom letovisku Los Cabos.

Iba devätnásťročná blondínka, ktorá sa pokúša o kariéru modelky, vyzerala v dvojdielnych čiernych bikinách naozaj príťažlivo. Paparazzom sa podarilo zachytiť ju pri chytaní bronzu aj celkom nahú. Ležala však na bruchu a keď si s partnerom uvedomili prítomnosť reportérov, ten ju pohotovo prikryl uterákom.

Otec mladučkej modelky, známy spevák a čoskoro aj porotca šou American Idol, sa nedávno priznal, že „je vystrašený na smrť“ z toho, že jeho ratolesť randí so známym plejbojom Disickom. „Či som v šoku? Preboha, veď som jej otec. Som z toho vydesený na smrť,“ uviedol začiatkom októbra Lionel Richie v rozhovore pre US Weekly. Jeho dcéra si však zjavne jeho slová k srdcu nevzala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Telo #pôvab #Sofia Richie #Scott Disick

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...