Dá sa ukázať ešte viac? Nicki Minaj vytŕča pozadie aj 'popredie'

Pred pár rokmi to bola Kim Karadshian, ktorej titulná fotografia na obálke magazínu Paper doslova prevalcovala internet. Rovnaké ambície mali zástupcovia titulu aj s raperkou Nicki Minaj.

16.11.2017 00:00
debata (4)
Raperka Nicki Minaj v trojpodobe na obálke... Foto: Reprofoto: PAPER Magazine
Raperka Nicki Minaj v trojpodobe na obálke magazínu Paper. Raperka Nicki Minaj v trojpodobe na obálke magazínu Paper.

Tridsaťštyriročnú hviezdu hip-hopovej scény fotila slávna Ellen von Unwerth a výsledkom je záber, na ktorom pózuje Minaj hneď v trojpodobe. Ako inak, ide o poriadne šteklivú fotografiu.

Slávna raperka sedí na stoličke s odhalenými prsiami, na ktorých jej partiu bradaviek chránia len prsné nálepky. Skláňa sa ku nej druhá Nicki, ktorá predvádza odhalené nohy a pri kolenách jej kľačí tretia podoba známej interpretky. S pozadím našpúleným do objektívu.

„Aby ste prevalcovali internet, musíte mať dobrý nápad a k tomu ešte väčšiu superhviezdu. Nicki taká hviezda nepochybne je a čo je skvelé, nemáme len jednu, máme rovno tri,“ komentoval obálku nového vydania magazínu Drew Elliott, kreatívny šéf periodika. Ako dodal, jeho magazín sa vždy snažil o to, aby kultúru tvoril a nie ju len opisoval.

So zimným vydaním magazínu si autori sľubujú veľký úspech a mediálny zásah. Či sa im však podarí zopakovať prípad z roku 2014, keď na obálke pózovala so svojím odhaleným pozadím Kim Kardashian, je však otázne.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Nicki Minaj #Telo #Kim Kardashian #titulná strana #bradavky #Paper #sexy

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...