Najlepšie platená modelka sveta! A nemá vari na podprsenku?

Roky kraľovala rebríčku najlepšie platených modeliek rodáčka z Brazílie Gisele Bündchen. Ani ona však nemôže konkurovať modernému fenoménu hviezd, ktorým pomáhajú sociálne siete.

24.11.2017 15:31
debata (8)
Topmodelka Kendall Jenner počas návštevy New... Foto: Profimedia
Topmodelka Kendall Jenner počas návštevy New Yorku. Topmodelka Kendall Jenner počas návštevy New Yorku.

Určite čiastočne aj vďaka tejto popularite sa na čelo rebríčka prepracovala americká rodáčka a členka slávnej rodiny z reality-šou Kendall Jenner. Dvadsaťdvaročná sestra známej Kim Kardashianovej a dcéra niekdajšieho olympionika Bruca Jennera, ktorý podstúpil zmenu pohlavia a je z neho Caitlyn, pokorila aj ostrieľané mená.

Ako v utorok zverejnil magazín Forbes, Jenner zarobila za rok 22 miliónov dolárov. Na druhom mieste nasleduje už spomenutá Gisele, ktorej zárobky boli tento rok „len“ 17 miliónov dolárov. Tretie miesto je však tiež veľkým prekvapením. Ocitla sa na ňom totiž manželka Johna Legenda – modelka Chrissy Teigen, ktorej zisky z kontraktov a aktivít priniesli na konto 13,5 milióna dolárov. Štvrtú priečku si uchmatla Adriana Lima a na piatej skončili spoločne Gigi Hadid a Rosie Huntington-Whiteley.

Jennerovúlen pár dní po vyhlásení výsledkov magazínom Forbes zachytili paparazzovia na prechádzke v uliciach New Yorku. Následne po zverejnení jej fotografií sa objavili aj ironické komentáre na margo toho, že si tmavovláska pod tenučké tričko neobliekla podprsenka. „Má milióny na konte a na podprsenku jej nezostalo,“ zneli komentáre. Nuž, možno práve toto je len ďalšia taktika, ako zaujať.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Forbes #Gisele Bündchen #najlepšie platená #podprsenka #Kendall Jenner

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...