Kráska z reality-šou na pláži: Od pása nadol krása, ale čo tie prsia?

Je hviezdou z reality-šou a pozornosť si získava najmä svojím milostným životom či príťažlivým telom. Modelka Noni Janur z Austrálie naposledy zaujala druhým z menovaných.

29.11.2017 00:00
debata
Modelka a televízna hviezdička Noni Janur na... Foto: Profimedia
Modelka a televízna hviezdička Noni Janur na zábere z pláže v Sydney. Modelka a televízna hviezdička Noni Janur na zábere z pláže v Sydney.

Na pláži v Sydney zachytili krásku pri užívaní si austrálskeho leta. Ako inak, len v sporých bikináh. Janur, ktorá účinkovala v populárnej televíznej šou The Bachelor, si obliekla len úsporné, vysoko vykrojené nohavičky. Čo však prekvapilo, bola voľba plážovej podprsenky.

Horný diel bikín veľmi zvláštne opticky deformoval Janurovej poprsie. Výsledok bol teda na pohľad rozpačitý.

Janurovú preslávilo hľadania vysneného muža pred kamerami v programe, kde sa niekoľko dievčat snažilo získať priazeň fešáka Richieho Strahana. Hoci sa dopracovala v súboji pomerne ďaleko, boháč ju napokon odmietol.

Ešte minulý rok v rozhovore pre magazín OK vyznala, že s mužmi má často problém. „Nezvyknú ma požiadať, aby som s nimi šla na rande. Mám pocit, že žiaden chlap nemá gule na to, aby ma pozval von,“ vyhlásila vtedy 26-ročná Noni. Veci sa však asi zmenili. Tento rok v lete ju začali vídať v spoločnosti iného účinkujúceho z reality-šou Sama Johnstona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #podprsenka #sydney #kráska #Noni Janur

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...