Moderátor zaútočil na sexy Ratajkowski pre toto video! A aká je odpoveď...

Magazín LOVE každoročne pripravuje predvianočnú sériu videí s najsexy modelkami sveta. Medzi ne sa nepochybne radí aj londýnska rodáčka Emily Ratajkowski.

08.12.2017 00:00
Modelka Emily Ratajkowski predviedla sexi figúru. Foto: ,
Modelka Emily Ratajkowski na archívnom zábere.
debata (5)

Práve video s ňou nedávno poriadne pobúrilo moderátora Piersa Morgana. Pobúrilo až tak, že neváhal a na v rannej šou Good Morning Britain sa obul do 27-ročnej krásky. „Neviem vlastne, kto to je. Ale pre živého boha, obleč si niečo na seba a nájdi si poriadnu prácu,“ odkázal Morgan príťažlivej brunetke.

Pobúrilo ho video, v ktorom sa Emily len vo zvodnej bielizni predvádza pri stole s jedlom a práve s týmto jedlom sa postupne začne aj hrať a dokonca ho roztiera po tele. Morganovi nestačilo a na svojom Twitteri ešte pridal.

Televízny moderátor Piers Morgan. Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Piers Morgan (vľavo) a herec Gerard Butler Televízny moderátor Piers Morgan.

„Takto vyzerá, keď Emily Ratajkowski propaguje feminizmus. A Emmeline Pankhurst práve niekde z toho zvracia,“ napísal s narážkou na známu členku feministického hnutia.

Ratajkowski sa však nezľakla a známemu moderátorovi odpovedala tiež prostredníctvom sociálnej siete. „Nikdy som netvrdila, že moje love video je nejaký feministický odkaz. Ale stálo by za to povedať, že hovoriť ženám, čo majú robiť so svojimi telami a ako majú pristupovať k sexualite je príklad klasického sexizmu. Môžem mať moje názory na feminizmus a zároveň fotiť sexy zábery a videá,“ napísala modelka a príležitostná herečka.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #hádka #Emily Ratajkowski #sexy #Lóve #Piers Morgan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...