Ako morská bohyňa! Holandská kráska na pláži vyrazila dych

Tomu sa hovorí vítanie nového roka! Moderátorka a modelka Sylvie Meis strávila Nový rok na pláži v Miami. A bol to pohľad priam ukážkový.

03.01.2018 09:00
debata
Holandská modelka a moderátorka Sylvie Meis na... Foto: Profimedia
Holandská modelka a moderátorka Sylvie Meis na pláži v Miami. Holandská modelka a moderátorka Sylvie Meis na pláži v Miami.

Niekdajšia manželka futbalistu Rafaela van der Vaarta sa objavila na pláži v zlatých plavkách s výrazným prestrihom v oblasti bruška a užívala si príjemné počasie aj možnosť na kúpanie sa. Jej momentky, ktoré zhotovili reportéri, však pôsobia akoby to celé nebola dovolenka, ale plánované fotenie.

Blondínka, ktorá pochádza z Holandska, sa vo vode predvádzala, robila pózovacie gestá a keď vyšla na breh a kráčala smerom k ležadlu, tak pôsobila akoby nakrúcala reklamu na plavky či pre pánsky magazín.

Meis oslávi v apríli tohto roka okrúhle štyridsiate narodeniny a treba uznať, že je v naozaj ukážkovej forme. V minulosti prekonala táto populárna televízna osobnosť rakovinu a od tohto momentu sa vraj snaží žiť svoj život naplno a vychutnáva si každý jeden moment. V Miami to bolo vidieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #modelka #Miami #Sylvie Meis

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...