Diddyho láska sa vyzliekla na pláži. Jej krivky sú priam ukážkové!

Je dlhoročnou priateľkou a životnou partnerkou rapera Seana Diddyho. Hoci vyraziť dych dokáže aj na červenom koberci, v prípade pláže jej to ide ešte o niečo lepšie.

05.01.2018 00:00
debata
Speváčka a modelka Cassie na pláži v Miami. Foto: Profimedia
Speváčka a modelka Cassie na pláži v Miami. Speváčka a modelka Cassie na pláži v Miami.

Speváčka a modelka Cassie sa pred pár dňami objavila na miamskej pláži ako mnoho ďalších hviezd. A paparazzov, samozrejme, jej prítomnosť prilákala. Tridsaťjedenročná kráska odela svoje krivky len do miniatúrnych bikín a predviedla ukážkovú formu. Vyzerala pritom veľmi nenútene a ležérne, jednoducho si len prišla užívať slnko a príjemné počasie na okúpanie sa.

Cassie však zaujala aj na novoročnej párty jej partnera Diddyho, ktorý do svojej luxusnej vily pozval množstvo známych mien a spolupracovníkov. Jeho láska však priklincovala zraky všetkých hostí. Akciu totiž absolvovala v masívnej sukni Versace a vystuženej čipkovanej podprsenke, ktorá len zdôraznila jej fyzické pôvaby.

Dvojica tvorí pár už dlhých jedenásť rokov, tento rok oslávia dvanáste výročie. Hoci spoločne nemajú ani jedného potomka, slávny raper je už otcom šiestich detí, ktoré má s bývalými partnerkami.

Look how my baby brought in the new year!!! @cassie #CirocTheNewYear #RevoltNYE

Príspevok, ktorý zdieľa Diddy (@diddy),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Miami #Diddy #Cassie #pôvab #sexy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...