Anjelik odložil krídla a obliekol si bikiny. Vážení, je to krása!

Modelku Taylor Hillovú s obľubou angažujú nielen svetoznámi dizajnéri, ale aj komerčné značky ako Victoria's Secret. Je jedným z jej "anjelikov".

06.01.2018 00:00
debata (19)
Topmodelka Taylor Hill a jej priateľ Michael... Foto: Profimedia
Topmodelka Taylor Hill a jej priateľ Michael Shank Topmodelka Taylor Hill a jej priateľ Michael Shank na pláži na Havaji vítali nový rok 2018.

Na pláži havajského Lanai sa však 21-ročná hnedovláska nehrala na žiadnu „sväticu“ – skôr na športovo založenú mladú dámu, ktorej pôvaby zaujali nejedného návštevníka piesočnatého raja.

Hill sa objavila hneď v prvé dni nového roka na ostrove, aby si užila chvíľky voľna. Nebola sama, spoločnosť jej robil priateľ Michael Shank – herec, s ktorým randí od roku 2015.

Hoci ani jeho forma nie je na zahodenie, pozornosť si ukradla najmä nežnejšia polovička dvojice. Taylor Hill totiž patrí do skupiny modeliek, ktorých krivky sú priam ukážkové a často ich prirovnávajú k predchodkyniam ako Cindy Crawford, Claudia Schiffer či Elle MacPherson.

Mimochodom, posledná menovaná si užívala dovolenku na Bahamách. Má o 32 rokov viac ako jej nástupkyňa, ale vyzerá famózne – pozrite sa.

Modelka Taylor Hill v kreácii na prehliadke... Foto: SITA/AP, Andy Wong
Modelka Taylor Hill v kreácii na prehliadke Victoria´s Secret. Modelka Taylor Hill v kreácii na prehliadke Victoria's Secret.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #Havaj #pôvab #Taylor Hill

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...