Hviezda Baywatch bez podprsenky? Gravitáciu s takými vnadami neoklame

Keď pobehovala po pláži v tesných plavkách v novom filmovom príbehu Pobrežnej hliadky, mnohým pánom v kine padla sánka. Podobné platilo aj pri jej nahej scéne v seriáli Temný prípad.

09.01.2018 14:59
debata
Herečka Alexandra Daddario. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Alexandra Daddario. Herečka Alexandra Daddario.

Reč je, samozrejme, o herečke Alexandre Daddario, ktorá sa za uplynulé roky prepracovala medzi hviezdnu elitu. Nechýbala ani na párty po nedeľňajšom vyhlásení cien Zlatý glóbus.

Na večierku magazínu InStyle a štúdia Warner Bros sa tmavovláska s bujnými krivkami objavila v čiernej večernej kreácii s prestrihom na hrudi. Práve ten sa však stal nie práve najlichotivejším prvkom v jej noblesnej výstroji.

Topmodelka Hailey Baldwin.
Herečka Alexandra Daddario.
+7Herečka Diane Kruger prišla v kreácii Alexander...

Daddario sa radí k dámam, ktorým príroda naozaj štedro nadelila na ženských tvaroch, neobliecť si podprsenku však v tomto prípade znamená aj silu gravitácie. A objektívy dotieravých paparazzov ju razom odhalili (a zachytili).

Určite by sa našlo množstvo fanúšikov (asi najmä tých mužských), ktorým herečka bez spodnej bielizne brázdi sny. V prípade módnej výstroje je však isté jedno – toto na jednotku nebolo. Nabudúce radšej s „podporou“… alebo podprsenkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #výstrih #párty #Alexandra Daddario

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...