Telo supermodelky a jediný detail navyše - bruško! A Candice žiari šťastím

Poznáte to? Mnohé ženy síce s radosťou prežívajú tehotenstvo, ale tým, ktorí ho idealizujú ako najkrajší čas v živote ženy, by najradšej zakrútili krkom.

11.01.2018 00:00
debata
Topmodelka Candice Swanepoel (v popredí) na... Foto: Profimedia
Candice Swanepoel (v popredí) na dovolenke s kamarátkou a kolegyňou Doutzen Kroesovou Topmodelka Candice Swanepoel (v popredí) na dovolenke s kamarátkou a kolegyňou Doutzen Kroesovou.

V očakávaní bábätka mnohé ženy bojujú s nevoľnosťou, niekedy únavou, cítia sa nemotorne, riešia kilá, ktoré im pribudli, alebo jednotlivé partie, ktorým pridala gravidita nové centimetre. Ktohovie, či to je aj prípad topmodelky Candice Swanepoelovej. Podľa obrázkov z jej dovolenky však sotva.

Juhoafrická kráska, ktorá je známa najmä ako jedna z hlavných modeliek značky Victoria's Secret, je v šťastnom očakávaní druhého potomka a chvíle v druhej polovici tehotenstva si spríjemnila dovolenkou v Brazílii. Spoločnosť robí blondínke dobrá kamarátka a kolegyňa Doutzen Kroes – mimochodom, tiež už dvojnásobná mama – s rodinou.

Modelka Candice Swanepoel. Foto: SITA/AP, Andy Wong
Modelka Candice Swanepoel. Modelka Candice Swanepoel.

Zábery paparazzov však zaujmú nielen pohodou a radosťou, ktorá z nich srší. Prekvapí aj forma budúcej mamičky. Topmodelka totiž vyzerá akoby sa na jej telo nezmenilo nič s výnimkou bruška, v ktorom nosí druhé dieťa. Štíhle paže, formované stehná, dokonalý zadoček – to všetko má tehotná kráska odškrtnuté! A hrdo predvádza svoje krivky v dvojdielnych bikinách. No kto by sa jej divil…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #Telo #bruško #Candice Swanepoel

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...