Krásna mamina! Hemsworthova polovička ukázala dokonalé krivky

O príťažlivej a priam dokonalej postave sa zvykne hovoriť najmä v súvislosti s Chrisom Hemsworthom. Ale čo jeho manželka? Porodila tri deti a prekročila štyridsiatku a vyzerá fakt úžasne.

12.01.2018 00:00
debata (1)
Herečka Elsa Pataky (vpravo) s manželkou herca... Foto: Profimedia
Elsa Pataky Herečka Elsa Pataky (vpravo) s manželkou herca Matta Damona Lucianou Barroso si spoločne užívali slnečné počasie v Byron Bay v Austrálii.

Španielska rodáčka Elsa Pataky sa objavila uprostred týždňa na pláži v Austrálii, odkiaľ Hemsworth pochádza. Spoločne s priateľmi, medzi ktorými nechýbala ani manželka herca Matta Damona Luciana Barroso, a svojimi ratolesťami si užívali slnečné počasie. A paparazzovia, ktorí ch pri tom pristihli, zase pohľad na jej krivky.

Štyridsaťjedenročná Pataky disponuje naozaj príťažlivou postavou a rozhodne to aj sama vie. V pestrých modrých bikinách vystavila na obdiv ukážkové krivky a pravidelným športom udržiavanú figúru.

Herečka v začiatkoch svojej kariéry často pózovala pred objektívmi a jej fyzické prednosti využili aj režiséri za kamerou. Treba však dodať, že väčšinou v úlohách akčných hrdiniek.

Patakyovú poznajú diváci z niekoľkých filmov série Rýchlo a zbesilo. Herečka sa však za posledné roky sústredila viac na súkromie a výchovu detí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Chris Hemsworth #Elsa Pataky #pôvab

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...