Williamsovej nový snúbenec prekvapí! Tento urastený fešák má fakt 50?

Už niekoľko dní sa hovorí o tom, že herečka Michelle Williams sa zasnúbila. Na Zlatých glóbusoch mala predviesť na ruke luxusný zásnubný prsteň.

11.01.2018 15:15
debata
Finančník Andrew Youmans strávil prvé dni... Foto: Profimedia
Andrew Youmans Finančník Andrew Youmans strávil prvé dni nového roka so snúbenicou - herečkou Michelle Williamsovou na Bahamách.

Hoci médiám sama tvrdila, že ide len o „krásny kúsok šperku“ a nie zásnubný prsteň, o tom, že už niekoľko mesiacov sa stretáva s newyorským finančníkom Andrewom Youmansom niet pochýb. Prvýkrát ich spolu videli už v júli minulého roka v Ríme.

Dvojicu spoločne zachytili v týchto dňoch aj na Bahamách. Drobná blondínka tam odletela so svojím partnerom hneď na druhý deň po slávnostnom ceremoniáli. Zdá sa, že Youmans si skvelo sadol aj s Williamsovej dcérou Mathildou, ktorej otcom je zosnulý herec Heath Ledger. Spolu s ňou sa jašil a hral vo vlnách a s Michelle zase živo diskutoval a potom oddychoval na pobreží.

Hoci vo väčšine prípadov paparazzovia sústreďujú svoju pozornosť na pláži na dámy, v tomto prípade rozhodne zaujal aj samotný finančník. Hoci je od 37-ročnej herečky starší o trinásť rokov (a teda má 50!), je naozaj vo skvelej forme.

Herečka Michelle Williams v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Michelle Williams v šatách z dielne Louis Vuitton. Herečka Michelle Williams v šatách z dielne Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Williams #svaly #snúbenec #Bahamy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...