Návrat krásnej Rosie pred objektívy! Aha, veď ona je hore bez...

Od modelingu si dala prestávku niekoľko mesiacov. Ale už pred pár dňami, keď Britka Rosie Huntigton-Whiteley zverejnila momentku v bikinách, bolo jasné, že sa niečo chystá.

13.01.2018 00:00
debata (4)
zväčšiť Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley fotila... Foto: Profimedia
Rosie Huntington-Whiteley Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley fotila bikiny na pláži na Bahamách. A odhalila sa viac než by možno chcela.

Potvrdilo sa. Tridsaťročná topmodelka a príležitostná herečka sa totiž objavila na Bahamách, aby tam nafotila sériu záberov v plážovej garderóbe. Ako dokazujú momentky paparazzov, aj sériu bez nich.

Modelka, ktorá minulý rok v lete priviedla na svet synčeka Jacka, sa vyzliekla z horného dielu bikín, aby mohla pred objektívom zapózovať s dlaňami ovinutými okolo poprsia. Lenže, neustriehla šikovných reportérov, ktorí ju zachytili aj hore bez (necenzurované foto tu).

Podľa fanúšikov je zjavné, že na tele plavovlasej krásky sa podpísalo materstvo a to vo veľmi pozitívnom slova zmysle. Je kyprejšia a zvodnejšia. Synčeka údajne stále ešte dojčí. To by mohla byť odpoveď na to, ako dnes vyzerajú jej fyzické pôvaby.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #bikiny #fotenie #Rosie Huntington-Whiteley #Bahamy

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...