Slávna topmodelka hore bez a červená ako rak. Zabudla sa vari natrieť?

Svetoví odborníci, lekári, ale aj kozmetické značky dookola opakujú, aké dôležité je chrániť sa pred slnečným žiarením. Prekvapí teda poriadne, ak tieto slová nepočúva ani jedna zo slávnych topmodeliek.

15.01.2018 00:00
debata
zväčšiť Topmodelka Doutzen Kroes odhalila svoje poprsie... Foto: Profimedia
Doutzen Kroes Topmodelka Doutzen Kroes odhalila svoje poprsie na pláži v Brazílii. Prekvapila však najmä tým, že si ho spálila.

Reč je o holandskej kráske Doutzen Kroesovej, ktorá sa už niekoľko dní nachádza v Brazílii. Práve tam si užívala slnečné počasie s celou rodinou a tiež tehotnou kolegyňou a kamarátkou Candice Swanepoelovou.

Aké však bolo prekvapenie, keď pred pár dňami paparazzovia zachytili Kroesovú na pláži s poriadne začervenanou pokožkou. Celkom zjavne sa spálila na slnku a musela zachraňovať svoju kožu na poslednú chvíľu.

Objektívom sa podarilo dvojnásobnú mamu zachytiť bez horného dielu bikín (necenzurované foto tu). Práve tak vynikol kontrast medzi bielou a spálenou kožou v dekolte. Zarážajúci je však najmä fakt, že sama Kroes v minulosti účinkovala v reklame na opaľovacie prípravky a bola ambasádorkou kozmetiky s ochranným faktorom proti spáleniu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Brazília #hore bez #Doutzen Kroes #spálená koža

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...