DiCapriova plavovlasá ex na Havaji: Aha, veď ona je hore bez!

Jej krivky obdivovali čitatelia Sports Illustrated aj diváci filmu Baywatch. Počas víkendu na Havaji sa však mohli nimi kochať aj paparazzovia.

15.01.2018 15:00
debata (2)
Modelka a herečka Kelly Rohrbach počas svojej... Foto: Profimedia
Modelka a herečka Kelly Rohrbach počas svojej dovolenky na Havaji. Modelka a herečka Kelly Rohrbach počas svojej dovolenky na Havaji.

Modelka a herečka Kelly Rohrbach, ktorá bola v minulosti priateľkou herca Leonarda DiCapria, si odletela za oddychom na exotický ostrov. Ani tam sa však nevyhla prítomnosti dotieravých reportérov.

Nie je celkom jasné, či si uvedomila ich prítomnosť alebo nie. Paparazzom sa však podarila momentka, akú v prípade známej blondínky často nevídať. Na pláži odložila vrchný diel bikín a zostala na pár minút hore bez. Výsledok si viete domyslieť – takto zvečnená bola takmer okamžite (necenzurované foto tu).

Dvadsaťsedemročná Rohrbach sa po zdrvujúcich kritikách na film Baywatch nevzdala svojho sna na herectvo a nakrútila niekoľko menších úloh v seriáloch. Tento rok by mala mať premiéru aj snímka Rainy Day in New York, v ktorej si zahrala po boku hviezd ako Jude Law, Rebecca Hall či Elle Fanning a Selena Gomez.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #bikiny #Telo #Havaj #Kelly Rohrbach

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...