Devätnástka s megaprsiami na premiére: A teraz sa všetci pozerajte!

Niežeby to v jej prípade bolo niečo výnimočné. Ale o pozornosť vďaka odhaleným bujným prsiam nemala herečka Ariel Winter núdzu.

17.01.2018 00:00
debata (8)
Herečka Ariel Winter na premietaní filmu The... Foto: Profimedia
Ariel Winter Herečka Ariel Winter na premietaní filmu The Last Movie Star počas festivalu v Palm Springs.

Brunetka, ktorú poznajú diváci najmä zo seriálu Moderná rodinka, bola na filmovom festivale v Palm Springs propagovať svoju filmovú novinku. A nejedného novinára zaskočila svojou voľbou garderóby.

Čierne večerné šaty, ktoré si obliekla, síce mala byť honosnou oslavou záverečného dňa festivalu, ale ich strih teda pôsobil viac vulgárne ako slávnostne.

Winter v odhaľujúcom dekolte vystavila svoje skutočne masívne poprsie. Takéto šaty by so cťou odnosila asi len dáma štíhla ako lata a s menším poprsím. Takto však výsledný efekt pôsobil až príliš vulgárne.

Winter pritom v minulosti priznala plastickú operáciu poprsia. V jej prípade však nešlo o zväčšenie, ale naopak – korekciu a zmenšenie poprsia. Pôvodné vnady jej už vo veľmi mladom veku robili problémy s chrbticou a sťažovali bežné fungovanie. Zdá sa však, že s aktuálnou veľkosťou sa Ariel Winter uspokojila. A to priam nadmieru. Súdiac aspoň podľa toho, ako rada svoje krivky odhaľuje.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #šaty #Ariel Winter #vulgárna

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...