Plavky zarezané v pozadí Miley Cyrusovej. A ona? Čistá romantika!

Hoci na čas boli od seba odlúčení, vzťah Miley Cyrusovej a Liama Hemswortha sa po opätovnom spojení posilnil. Dvojica vyzerá zamilovane akoby len teraz spolu začali randiť.

17.01.2018 14:00
debata (7)
Speváčka Miley Cyrus a jej partner Liam... Foto: Profimedia
Miley Cyrus a jej partner Liam Hemsworth Speváčka Miley Cyrus a jej partner Liam Hemsworth si užívali slnečné počasie v austrálskom Byron Bay.

Hollywoodskych partnerov zachytili objektívy na pobreží známeho Byron Bay v Austrálii. Od protinožcov pochádza práve Hemsworth a hoci väčšiu časť roka trávi v Los Angeles, na pár týždňov v roku sa vždy vracia do rodnej krajiny. Aj so svojou polovičkou.

Speváčka a porotkyňa obľúbenej šou The Voice sa na pláži predviedla v dvojdielnych strieborných bikinách a ukázala v nich príťažlivú a súmernú postavu. Obdivovať mohli paparazzovia aj jej zadoček, do ktorého sa spodný diel bikín tak trošku zarezal.

Speváčka Miley Cyrus predvádzala na pláži svoju... Foto: Profimedia
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus predvádzala na pláži svoju ukážkovú figúru.

Dvadsaťpäťročná hviezda a jej o tri roky starší priateľ nedávno slávili jeho narodeniny. Cyrus na svojom Instagrame zverejnila veľmi dojímavé vyznanie. Hemswortha nazvala svojim najlepším priateľom na celom svete.

Médiá sa už niekoľko mesiacov dohadujú, či sa dvojica náhodou nezosobášila – klebety šíriace sa Hollywoodom to tvrdili. Zástupca ani jedného z prominentov to však nepotvrdil.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Miley Cyrus #bikiny #Liam Hemsworth #zadoček #Austrália

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...