Nahý pozdrav z minulosti! Heidi Klum dráždi fanúšikov

Nielen kedysi, ale ešte aj dnes je 44-ročná nemecká hviezda stále sexi kosť.

22.01.2018 00:00
debata

Nie na prítomnosť, ale na minulosť sa rozhodla upozorniť svojich fanúšikov na Instagrame, ktorých má vyše štyroch miliónov. Jej čierno-biela fotografia z minulosti, na ktorej pózuje hore bez, si razom získala obľubu. Nečudo, 4-násobná mama na nej vyzerá naozaj zvodne a nežne zároveň.

Blast From the Past:

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Klum už čochvíľa na nemeckej televíznej stanici PRO7, 7. februára, spustí ďalšiu časť jej úspečnej šou „Germany's Next Topmodel“. Aj to je jeden z dôvodov, prečo na seba priťahuje pozornosť. Aj takýmto sexi spôsobom.

Hoci blond Nemka už dlhé roky hľadá svoje nástupkyne na poli modelingu, zdá sa, že svoju dcéru Leni (13) chce od tejto kariéry držať čo najďalej. Ako sa pred časom vyjadrila v rozhovore pre Daily Mail. „Práve teraz si moja staršia dcéra podáva prihlášky na stredné školy. Je tak zaneprázdnená štúdiom. Posledné, čo by som jej povedala je ‘Hej, nechceš byť modelka? Práve teraz je to trendy, že sa dcéry úspešných modeliek samé stávajú modelkami’. Moje deti sú zaneprázdnené s ich záľubami, učiteľmi a testami.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #Instagram #Heidi Klum

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...