Biele nohy, na nich crocsy - to je najsexi chlap? Zachraňuje ho jeho láska!

V zozname najsexi mužov podľa magazínu People sa už ocitol nejeden lámač sŕdc a plejboy. Keď koncom minulého roka časopis označil za držiteľa tohoto titulu hudobníka Blakea Sheltona, žartoval aj on sám.

23.01.2018 00:00
debata
Hviezdny pár Gwen Stefani a Blake Shelton počas... Foto: Profimedia
Gwen Stefani a Blake Shelton Hviezdny pár Gwen Stefani a Blake Shelton počas svojej návštevy Mexika v rámci novoročnej dovolenky.

Známy americký hudobný umelec, ktorý je zároveň porotcom speváckej šou Voice, sa pred médiami so vtipom vyjadril, že za žiadneho krásavca sa nepovažuje. Na otázku, ako vyzerá nahý, reagoval celkom pohotovo. „Vyzerám ako čiastočne roztopená vanilková zmrzlina, na ktoré je nalepených pár chlpov. Nahý by som sa pred nikým neukazoval. Ani môjmu psovi nespôsobím tú traumu, že by ma musel vidieť nahého,“ uviedol pred pár mesiacmi.

O tom, že možno nebol ďaleko od pravdy, svedčia nové zábery paparazzov z mexickej pláže, kde dovolenkoval so svojou partnerkou Gwen Stefaniovou. Shelton sa celý čas nevyzliekol zo šortiek a ľanovej košele. Do čela mal narazenú šiltovku a na svetlých nohách obuté známe crocsy, ktoré by módni odborníci najradšej zniesli z povrchu zemského. Niežeby pôsobil hudobník nejako zvláštne, skrátka vyzeral ako celkom obyčajný americký (a možno aj slovenský) chlap. Na titul najsexi muža planéty to znie ako predsa len trošku málo.

Aspoň že to „zachraňovala“ jeho životná partnerka. Hoci tej už ťahá na 50 a je od Sheltona staršia o sedem rokov, v plážovom outfite vyzerala skvelo. A v špičkovej forme. Nuž, aspoň, že si to doma podelili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Gwen Stefani #najsexi muž #Blake Shelton

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...