Hore bez v zamrznutom Utahu?! Hviezdička skúša zaujať za každú cenu

Zasnežený balkón, zo strechy visiace cencúle, ale ona si vyšla na rannú kávičku takmer nahá. Naozaj je to náhoda? Alebo nebodaj má rada herečka Blanca Blanco otužovanie.

23.01.2018 16:02
debata (4)
Herečka Blanca Blanco na zábere z Utahu, kde sa... Foto: Profimedia
Blanca Blanco Herečka Blanca Blanco na zábere z Utahu, kde sa počas zamrznutého rána predvádzala takmer nahá.

Samozrejme, je to len naša teória, ale obávame sa, že ani jedna z možností nie je správna. Skôr by sme tipovali, že 37-ročná herečka má skrátka potrebu zaujať médiá za každú cenu. Výnimku nespravila ani v americkom Utahu, kde sa momentálne koná filmový festival Sundance.

Hoci toto podujatie je sviatkom nezávislého filmu a mieria sem najmä herci a tvorcovia s odvážnymi a umeleckými projektmi, nájdu sa aj takí, ktorí si prišli ukrojiť z koláča pozornosti. Blancovej „pózovanie“ na zamrznutom balkóne, kde ju náhodou načapali paparazzovia, bude asi jedným z tohto druhu správania sa.

Veď konieckoncov, stačí si spomenúť na ceremoniál Zlatých glóbusov, kam takmer všetky dámy vyrazili v rámci myšlienky solidarity s obeťami sexuálneho násilia oblečené do čiernej. Akurát kalifornskej rodáčke zabudli povedať, aký je dress-code. A tak sa prišla ukázať naostro a v poriadne odvážnej kreácii. Nuž, zaujať sa dá asi všelijako.

Herečka Blanca Blanco na after-párty kanála... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Blanca Blanco Herečka Blanca Blanco na after-párty kanála HBO. V týchto šatách sa objavila aj na červenom koberci Zlatých glóbusov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hore bez #balkón #Sundance #Blanca Blanco

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....